Csapatunk

Florek Eszter

Lovardavezető:

Információ, bejelentkezés

Telefonszám: +3620 346-2546

Email: eszter.gazsi@gmail.com

 

Bemutatkozás

Florek Eszter vagyok, 1988-ban születtem Budapesten. 3 éves koromban ültem először lovon és azóta is a lovak rabja vagyok. Immáron vagyok oly' szerencsés, hogy saját lovakkal büszkélkedhetem. 2010-ben végeztem a Pannon Egyetem Georgikon Karán, Keszthelyen, mint Ménesgazda, ami a szakmai hátteret és tudást adta ahhoz, hogy végre saját lovat tarthassak.

 

Pilisborosjenőn, ahol lakunk, a lovak körül mindig vannak érdeklődők, kíváncsiskodók, gyerekek, akik ezer féle kérdést tesznek fel a lovakról, de az ember ugye nem tud mindenkinek válaszolni bármennyire szeretne, ezért jött létre ez az oldal többek között. Szeretném ezt az életformát, a lovaglás örömét és jótékony hatásait minél szélesebb körben terjeszteni, amihez a mai világban ez az egyik legjobb út. Haladni kell a korral, de ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy nem minden található meg a világhálón. Akármennyire jó szónok is valaki, a lovaglás érzését nem lehet leírni, átadni semmilyen fotóval.

 

Eszter

Knaver Kamilla

Gimnáziumi tanuló


Ovis korom óta imádom a lovakat, de eleinte csak sétákra jártam. 8 évesen kezdtem el rendszeresen lovagolni Eszternél és azóta is ez a lovarda a mindenem. Sok lovardát kipróbáltam már, hiszen Belgiumban és Németországban is éltem, de minden út a bayarda lovardába vezetett vissza. Mindig is olyan tevékenységgel kapcsolatos munkát szerettem volna amit szeretek csinálni. Megtaláltam, hiszen imádok gyerekekkel foglalkozni és végig lovakkal lehetek. 2020 nyara óta oktatok rendszeresen és táborokban is részt veszek.

Witzenleiter Szonja

Tanuló,lóbarát 

Számomra a legértékesebb dolog, amit elmondhatok magamról, hogy itt kezdtem el, ezen a helyen lovas életemet, már 4 éves koromban. Nem is fordult meg a fejemben, hogy mást választanék, kicsit néha úgy érzem , hogy itt nőttem fel. 2020 nyarán kezdtem el gyerekeket oktatni,kezdetben sétákat vittem és a kisebbekkel foglalkoztam. Mára már az osztályos és terepes lovasokat is oktatom. Egy biztos, a táborokban bárki, bármikor megtalál, hiszen mindig ott vagyok. 2019 -ben lett saját lovam, akivel azóta is számos eredményt értem el, ugyanis kisebb versenyeken is indultunk már.

Tóth Anna

Gimnáziumi tanuló, lóimádó

2 éves koromban szerettem meg a lovakat, amikor nagymamám befizettet a Margit-szigeten egy póni sétára. Azóta elválaszthatatlan vagyok tőlük, viszont rendszeresen csak 8 évesen kezdtem el lovagolni. 9 évesen jöttem a Bayardába, és rögtön megtetszett a kedves, családias légkör. 2020 őszén kezdtem el oktatni, és azóta is elszántan tanítok mind kicsit, mind nagyot. Imádom a lovardában töltött idő minden percét, a lovas közösséget, a lovammal való kapcsolatom építését és természetesen a lovasok segítését. Próbálom a lehető legjobban átadni a tudásom minden érdeklődőnek.

Nemes Emma

Tanuló, lóbolond 

5-6 éves korom óta van kapcsolatom a lovakkal. Eleinte csak táborok rendszeres résztvevője voltam, de amint az időm engedte egyből elkezdtem gyakrabban járni. A nővéreim által ismertem meg ezt az igazán csodás helyet, ami mellet mai napig kitartok. Ha rossz hetem volt, akkor ez az a hely ahol minden rossz elszáll és csak jó marad a helyén. Nagyon hálás vagyok hogy ilyen csodás társaság részese lehetek.