Csapatunk

Florek Eszter

Lovardavezető:

Információ, bejelentkezés

Telefonszám: +3620 346-2546

Email: eszter.gazsi@gmail.com

 

Bemutatkozás

Florek Eszter vagyok, 1988-ban születtem Budapesten. 3 éves koromban ültem először lovon és azóta is a pacik rabja vagyok. Immáron vagyok oly' szerencsés, hogy saját lovakkal büszkélkedhetem. 2010-ben végeztem a Pannon Egyetem Georgikon Karán, Keszthelyen, mint Ménesgazda, ami a szakmai hátteret és tudást adta ahhoz, hogy végre saját lovat tarthassak.

 

Pilisborosjenőn, ahol lakunk, a lovak körül mindig vannak érdeklődők, kíváncsiskodók, gyerekek, akik ezer féle kérdést tesznek fel a lovakról, de az ember ugye nem tud mindenkinek válaszolni bármennyire szeretne, ezért jött létre ez az oldal többek között. Szeretném ezt az életformát, a lovaglás örömét és jótékony hatásait minél szélesebb körben terjeszteni, amihez a mai világban ez az egyik legjobb út. Haladni kell a korral, de ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy nem minden található meg a világhálón. Akármennyire jó szónok is valaki, a lovaglás érzését nem lehet leírni, átadni semmilyen fotóval.

 

Eszter

Breglovics Luca

Gimnáziumi tanuló, lómániás

Már egész pici korom óta lómániás vagyok, rendszeresen viszont 10 éves korom óta vagyok nyeregben. 2020-ban kerültem a Bayardába, előszőr mint lovas, később pedig az oktatásban is elkezdtem aktívan részt venni. Nagyon örülök, hogy tagja lehetek a Bayarda csapatának, hiszen szuper emberekkel vagyok itt körülvéve, és nagyon boldog vagyok, hogy szemtanúja lehetek a kis és nagy lovasok fejlődésének. Saját lovam még nincs, de bízom benne, hogy egyszer a jövőben erre is sor kerül majd.

Takács Dóri

Gimnáziumi tanuló, lószerető

Lovas életemet, mint sokan mások, én is azzal kezdtem, hogy léptem két kört egy pónin a voltizsba kapaszkodva, miközben apukám oldalról tartott, le ne csusszanjak. Szerencsére most már apukám nélkül is biztonságban érzem magamat a nyeregben, és ezt a tudásomat és az elmúlt tíz évben szerzett tapasztalataimat nagyon szívesen adom át kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Fontosnak tartom, hogy a lovasaim a tempós fejlődésük mellett biztos alapokat tudjanak elsajátítani. A lovarda, mind az összes munkájával együtt számomra mindig örömöt és nyugalmat hoz.

Tóth Anna

Gimnáziumi tanuló, lóimádó

2 éves koromban szerettem meg a lovakat, amikor nagymamám befizettet a Margit-szigeten egy póni sétára. Azóta elválaszthatatlan vagyok tőlük, viszont rendszeresen csak 8 évesen kezdtem el lovagolni. 9 évesen jöttem a Bayardába, és rögtön megtetszett a kedves, családias légkör. 2020 őszén kezdtem el oktatni, és azóta is elszántan tanítok mind kicsit, mind nagyot. Imádom a lovardában töltött idő minden percét, a lovas közösséget, a lovammal való kapcsolatom építését és természetesen a lovasok segítését. Próbálom a lehető legjobban átadni a tudásom minden érdeklődőnek.

Nemes Emma

Tanuló, lóbolond 

5-6 éves korom óta van kapcsolatom a lovakkal. Eleinte csak táborok rendszeres résztvevője voltam, de amint az időm engedte egyből elkezdtem gyakrabban járni. A nővéreim által ismertem meg ezt az igazán csodás helyet, ami mellet mai napig kitartok. Ha rossz hetem volt, akkor ez az a hely ahol minden rossz elszáll és csak jó marad a helyén. Nagyon hálás vagyok hogy ilyen csodás társaság részese lehetek.